RLO KATTO OY

Asunto-osakeyhtiöiden, kiinteistöjen sekä liiketilojen ulkopuoliset vedeneristykset uudis- ja saneerauskohteissa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti kymmenien vuosien kokemuksella.

Laadukkaat CE hyväksytyt Icopal -tuotteet sekä toimitusvarmoiksi osoittautuneet eriste-, kattotarvike-, kattoturva- ja nestekaasutoimittajat.

Kokeneet yhteistyökumppanit kuljetuksissa sekä erikoisasennuksissa mm. pohjarakenteissa, sinkopuhalluksissa ja nestemäisissä vedeneristeissä.

Oma jatkuvasti kehittyvä toiminnanohjausjärjestelmämme takaa, että työntekijämme saavat käyttöönsä viimeisimmän tiedon ja projektit toteutetaan tehokkaasti. Asentajamme käyvät säännöllisesti tuote- ja asennuskoulutuksissa pitääkseen yllä laadukasta ammattitaitoaan.

Toimihenkilömme auttavat suunnittelun ohjauksessa, ohjaavat projektit laadukkaasti- ja tehokkaasti hyvään lopputulokseen sekä vastaavat projektien takuuasioista. Kuulumme Team Icopal- ketjuun, Suomen yrittäjiin sekä Luotettava Kumppani -järjestelmään.

http://www.teamicopal.fi

Bitumikateratkaisumme täyttävät RIL 107/2000 sekä Toimivat Katot 2007 vaatimukset palon- sekä lujuuskestävyydeltään nykyiset vaatimustasot. Meidät tavoitat myös sähköpostilla ja puhelimella alla olevin tiedoin. Annamme kokemuksemme käyttöönne kohteisiinne suunnittelun ohjauksesta lähtien. Mietitään yhdessä, miten asennus-, korjaus- tai muu vedeneristystyö voidaan toteuttaa järkevästi ja kustannustehokkaasti.

Kerromme palveluistamme ja referensseistämme mielellämme. Ota yhteyttä ammattilaisiin soittamalla, sähköpostilla tai jätä yhteydenottopyyntö sivun oikeassa reunassa olevalla lomakkeella.

Yhteyshenkilö:

Janne Sihvonen
029 170 1420
janne.sihvonen@rlogroup.fi