RLO Katto Oy

Kattotyöt ammattitaidolla

Asunto-osakeyhtiöiden, kiinteistöjen sekä liiketilojen ulkopuoliset vedeneristykset uudis- ja saneerauskohteissa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti kymmenien vuosien kokemuksella. Laadukkaat CE hyväksytyt Icopal -tuotteet sekä toimitusvarmoiksi osoittautuneet eriste-, kattotarvike-, kattoturva- ja nestekaasutoimittajat. Kokeneet yhteistyökumppanit kuljetuksissa sekä erikoisasennuksissa mm. pohjarakenteissa, sinkopuhalluksissa ja nestemäisissä vedeneristeissä. Oma jatkuvasti kehittyvä toiminnanohjausjärjestelmämme takaa, että työntekijämme saavat käyttöönsä viimeisimmän tiedon ja projektit toteutetaan tehokkaasti. Asentajamme käyvät säännöllisesti tuote- ja asennuskoulutuksissa pitääkseen yllä laadukasta ammattitaitoaan.

Toimihenkilömme auttavat suunnittelun ohjauksessa, ohjaavat projektit laadukkaasti- ja tehokkaasti hyvään lopputulokseen sekä vastaavat projektien takuuasioista. Kuulumme Team Icopal– ketjuun, Suomen yrittäjiin sekä Luotettava Kumppani -järjestelmään.

www.teamicopal.fi

Bitumikateratkaisumme täyttävät RIL 107/2000 sekä Toimivat Katot 2007 vaatimukset palon- sekä lujuuskestävyydeltään nykyiset vaatimustasot. Meidät tavoitat myös sähköpostilla ja puhelimella alla olevin tiedoin. Annamme kokemuksemme käyttöönne kohteisiinne suunnittelun ohjauksesta lähtien. Mietitään yhdessä, miten asennus-, korjaus- tai muu vedeneristystyö voidaan toteuttaa järkevästi ja kustannustehokkaasti.

Kerromme palveluistamme ja referensseistämme mielellämme. Ota yhteyttä ammattilaisiin soittamalla tai sähköpostilla!

Yhteyshenkilö:
Janne Sihvonen
029 170 1420
janne.sihvonen@rlogroup.fi

Referenssit

Kaikki referenssit (tulossa)